31. januar 2007

Klar blå himmel, strålende sol og 12 graders frost
er der her lige uden for vinduet.... Ja jeg sidder altså ikke i Aalborg, men i Oslo og nyder udsigten fra Telenors bygninger ned over Oslofjorden. Ganske flot og skide koldt - og føj hvor er der dog glat overalt - de salter/gruser ikke - men bider tænderne sammen og tager små skridt for at holde balancen.

Dagen idag har været rigtig god - både arbejdsmæssigt, smertemæssigt og humørmæssigt - så jeg er glad. Startede tidligt (kl 05.00) med pakning af kuffert - det tager nemlig kun 5 minutter, hvis man gør det om morgenen i sidste øjeblik, for så begynder man ikke at spekulere på, hvad der også kunne være rart at have med :-)

Nu er dagen så arbejdsmæssigt overstået og jeg sidder på Telenor og læser private mails etc - med andre ord benytter den gratis netforbindelse - på hotellet koster det nemlig kassen. Om lidt går turen (400 m) til hotellet og afslapning med god lydbog og sokkestrikning og så lige lidt læsning i et par strikkebøger også. Jeg vil helt sikkert bestille roomservice - elsker at få maden bragt på værelset, når jeg er ude - restauranter er kedelige, når man er alene og ikke synes man kan få sig til at tage strikketøjet frem og smide skoene for at lægge fødderne med de kulørte sokker op på stolen overfor :-)

Dagens positivliste:
 1. Pakning af kuffert på 5 minutter - fedt - og så vejer den ikke ret meget. Det første der kom i var sokkegarn og strikkebøger - dernæst lydbøger og tandbørste - så kom resten bagefter :-)
 2. Sokkestrikning (½ sok i fly/flytog - ret godt gået)
 3. masser af afklaring jobmæssigt om kommende rutiner i 2007 i min afdeling - det gav ro
 4. Ikke ret meget ondt - måske fordi jeg startede dagen med de stærke piller??

God aften og tak for januar 2007 :-) I morgen starter en helt ny, ren og ubrugt måned igen - dejligt

30. januar 2007

Nye veje???
Ind i mellem kan det jo hjælpe at bevæge sig nye veje, og det vil jeg nu prøve på. Jeg har af lægen fået henvisning til en smerteklinik og vil forsøge mig med den her: www.smertedoktor.com .

Jeg har svært ved at tage mig sammen til positivlisterne, det er så svært at få øje på, men jeg prøver alligevel:
 1. købt gave til min søster - hun skal forsvare sin PhD den 1. februar. Det har været et hårdt slid, så jeg har købt en Mogens Leander ikon (Flid) fordi jeg synes hun har lagt stor flid deri. Håber hun kan lide den
 2. Strikket sokker til søster - lykkesokker til at sove med natten før :-).
 3. Givet min Kim og min Lin nogle store knus og takket dem for den store støtte de er for mig.
 4. bladret lidt i mine nye strikkebøger - de er ikke engang spændende lige nu
 5. modtaget pakke med prøver på angora, hundeuld og collieuld til et større projekt fra Nette - men har ikke kræfter til at åbne den, så det må vente til jeg kommer hjem fra Oslo

Det blev en ikke så positiv liste - men bedre kan det ikke blive. Nu må jeg tage mig sammen og pakke kuffert. Oslo kalder de næste 2 dage - heldigvis har jeg ikke alt for lange møder, så jeg klarer det nok og kan bruge tiden fra kl 16.30 alene på hotelværelset, så jeg kan få slappet af

28. januar 2007

På vej mod overfladen igen
Uhhh, det var en hård omgang - ikke med Kim, han klarede sig godt og fik et flot resultat - men jeg måtte ned og bide i græsset.

Jeg har ikke kræfter til nu at skrive, jeg er totalt drænet for kræfter grundet 1½ døgns smertehelvede, men lige nu gør det næsten ikke ondt og jeg sidder bare stille og nyder det. Positivlisterne må vente lidt

God søndag

25. januar 2007

Nerverne uden på tøjet
Uha, hvor er jeg nervøs - sommerfuglene - eller nærmere kakelakkerne drøner rundt i maven på mig. Og det er slet ikke mig, der skal være nervøs, men Kim, der er til eksamen lige nu. Pyhhhhh, tager lige en kop kaffe til.

Hurtigt her kommer gårsdagens positivliste:
 1. Hjælpe Kim med fintuning af eksamenspræsentationen
 2. Hente glemte skolebøger til Lin (står hun i gæld til mig nu - måske??? :-) - nej hun kom med en stor pose Blue Jeans som tak)
 3. Strikke videre på Energized
 4. Startede på et par Debbie New: Better Mouse Trap Socks i TYKT garn - skal være futter - men regnede forkert (midt i håndboldkampen - så det er en ommer - til gengæld har jeg så garn nok) De fik størrelse af andefødder :-)
 5. Bage muffins til Lin og Kim - en hjemmekomponeret ikke afprøvet opskrift - sådan lidt efter princippet "lidt af det og lidt af det - og - nej dejen er for fast - et æg mere ....." - de smagte godt men smuldrer helt vildt - kan vist kun spises med ske
 6. Kæle for silke fra BC - ikke særlig blødt - men sikke farver - nu skal jeg bare finde den af dem, der passer bedst til Himalaya vesten
 7. Tale med min dejlige søster om alt og intet og vask af cowboy bukser. Hun skal op og forsvare sin phD i næste uge - og jeg kan ikke være med - HULK - er i Oslo i embeds medfør.

Huhhhh - nu har han været i gang i 8 minutter - og der er kun 37 tilbage :-). Må hellere finde gaven frem og skrive kortet.

23. januar 2007

HALLLOOOOO - er der nogen?
Det er dog utroligt, som man kan blive afhængig af den daglige lille kontakt med venner via MSN. Jeg holder meget af bare en kort lille hilsen til og fra de mennesker som betyder meget for mig. Og nu er jeg lukket ude!!!!.
Min account på messenger er åbenbart gået i udu, så jeg kan ikke længere logge på. Diverse tests har vist, at det ikke er computer, ej heller netværk, så jeg måtte bide i det sure æble og fejlmelde direkte til MSN.dk - gad vide om der overhovedet er nogen i den anden ende? I hvert fald har jeg næsten opgivet at finde en løsning på Error Code 81000314 - hvilket mange andre på nettet åbenbart også har!.

Dagen idag har nu været ret god - der har næsten ikke været vind, og jeg startede med at varme ansigtet grundigt op med infrarød varme til jeg lignede en kogt krebs, skimasken på og fuld fart ud i bilen. Jeg nåede slet ikke at blive generet af kulden. HURRAAAHHH - det kan altså lade sig gøre.

Så det gav mig en masse energi på job, og jeg har været produktiv som i helt gamle dage og skrevet og programmeret en pokkers masse idag.

Dagens positivliste:
 1. Kunne bevæge mig udendørs uden at det gjorde ondt
 2. Fik skrevet nye rutiner på job
 3. Fik programmeret og opdateret processer på intranet i både Danmark og Norge.
 4. Danmark vandt i aftes :-)
 5. Købte Shantung silke hos BC (det skal bruges til Himalaya modellen fra Folk Vests, jeg har allerede masser af silke fra Nannas butik
 6. Strikke endnu 20 cm på mit Energized Single
 7. Tilmelde mig webstrikfestival 2007
 8. Aftalt med Bebiane - at vi igen skal være sovekammerater til webstrikfestival - det glæder jeg mig meget til - hun er pragtfuld
 9. Bage æble til Lin
 10. 1 hel times massage hos Jan

Lin har ellers overrasket mig idag og både fjernet sne fra fortovet og støvsuget over hele huset. Bagefter fortsatte hun med at lave aftensmad - Er jeg ikke heldig :-)

22. januar 2007

Sne og sol - lige til at blive glad af :-)
Jeg sidder i mit køkken og nyder udsigten ud over et dejligt snelandskab - ikke meget sne, men alligevel skønt, når solen skinner på det. Jeg elsker gåture i det vejr, men tør ikke lige udfordre det lige nu, så jeg nøjes med gåturene i tankerne.

I går eftermiddags nåede jeg til vejs ende med Sparreholm - dvs. så langt som vejen nu rakte i den omgang. - Jeg mangler 6 cm hætte og har end ikke garnstumper nok til at sy sammen med, så trøjen må vente til Birthe har fået nyt hjem, så jeg kan få det sidste nøgle.

Så jeg kastede energien på mit "Energized singles" tørklæde:
Først skulle der jo spindes mere garn på håndtenen - det gik ganske fint foran en håndbold kamp og derefter til lydbog. Det er hyggeligt og faktisk godt for ryggen, man står og bevæger sig stille hele tiden, og det kunne jeg mærke gavnede en ellers træt ryg, som jo bliver belastet af at sidde meget. På billedet ses det lækre merino/silke fra Mjang Merino på Als - som jeg fik af Bente i fødselsdagsgave.

Selve tørklædet kan I se et billede af her:

Til venstre selve tørklædet, som strikkes på pragtfulde pinde i sterling sølv. Selve tørklædet er strikket i glatstrikning hele vejen - 25 pinde glat, 25 pinde omvendt glat etc. Men da garnet er overspundet (energized), så er der så megen snoning i det at det vil trække skævt. Dette udnyttes så til at lave zigzag mønster helt af sig selv. Billedet til højre er et forsøg på et nærbillede af overgangen. Det vil selvfølgelig blive mere tydeligt, hvis det var presset.

Beklager billedkvaliteten, men det er hvad min mobil kan klare.

Dagens positivliste slås sammen med hvad jeg nåede igår siden jeg skrev sidst:
 1. Lave hjemmelavet sellerisuppe - mmmmm- og der er noget tilbage endnu
 2. strikke Sparreholm "færdig"
 3. strikke ½ sok i gul Petticoat fra Bendixgarn
 4. bestille ekstra sokkegarn hos ovenstående - der var jo gode tilbud i anledning af ejerens fødselsdag
 5. spinde garn på håndten
 6. strikke "Energized Singles" tørklædet lidt længere"
 7. Sende statusmeldinger til gud og hver mand angående testens positive resultat i fredags

Mon ikke der når at komme mere på i løbet af dagen?

21. januar 2007

Hov - hvor blev tiden af?
Det var torsdag og så lige pludselig er det søndag... En intention om at skrive dagligt holdt pludselig ikke - livet ramte mig.

Min fredag var præget af mange modstridende følelser. SOA testen gik ikke godt, der blev fundet mulige afvigelser og alt tydede på, at vi ville dumpe på sikkerhed - lige indtil kl. 15.15, hvor de sidste beviser blev leveret og revisorerne godkendte det hele og ovenikøbet sagde, at vi havde gjort et flot arbejde. Det var virkelig en hård dag, men da den var overstået, kom antiklimakset - jeg troede jeg ville være utrolig lettet, men havde bare en tom følelse inden i, og så reagerede kroppen voldsomt bagefter. Det var nok udløsningen af det pres, der har ligget på mine skuldre siden testen startede den 3. maj, som endelig blev udløst.

Jeg var en død sild med hovedpine resten af aftenen og fik kun strikket 2-4 pinde - Det ligner mig jo ikke.

Lørdagen gik med samme fysiske problem, mens stormen og haglene bragede løs udenfor. Freja (min niece) kom på besøg - hun er her endnu, og tøserne sidder og nyder gammeldags risengrød til morgenmad- øhhh formiddagsmad lige nu. Det var rart, for så kunne jeg bruge min aften på at hellige mig min kærestes forberedelse til eksamen. Det blev til en interessant diskussion af Greiners model for organisatorisk vækst sammenholdt med Lars Kolinds teorier. Det skal nu nok blive en flot fremlæggelse han får lavet. Samtidig fik jeg lige strikket forstykke og en halv hætte færdig på min Sparreholm - men jeg kommer vist til at mangle garn :-(

Weekendens positivliste indtil videre:
 1. SOA-test overstået, og min division har bestået med bravour (helt uden anmærkninger - og jeg er f...... stolt)
 2. Sparreholm 95% færdig med strikkedelen - mangler så selvfølgelig sammensyningen og den øverste 1/3 af hætten - men jeg tvivler på at jeg har garn nok. Strikketid: 1 uge. Det er ved at være standarden for nye trøjer :-)
 3. bage brød
 4. hjælpe Kim med at flytte nyt TV (50 kg skulle forsigtigt placeres i en kasse og leveres hos hans forældre - vi havde fået lov at lege lidt først)
 5. rydde op i hele huset
 6. Tale med Freja om interesser, selvtillid og hvor svært det er at vokse op - vi hyggede os gevaldigt alene, indtil Lin kom hjem fra dansetræning.
 7. forberede tøj til storvask søndag
 8. Lytte til Tamora Pierce - Gravheksen - hyggeligt, afslappende og ikke noget man skal tænke grundigt over
 9. Læse artikler relateret til Kims speciale
 10. Diskutere og strukturere tankerne omkring eksamensoplægget sammen med Kim

Hold da op - hele 10 ting - og jeg synes lige at dagene var blevet helt væk. Ikke så ringe endda.

18. januar 2007

Kindred Spirits - søstre i sjælen
sådan har jeg oplevet det med flere af de dejlige mennesker jeg har mødt via nettet i spinde/strikkegrupperne. Sådan var det også i aftes, da Nette var på besøg. Vi var så forskellige og dog så ens. Tankerne og indstillingen til livet og så'n flød nærmest parallelt. Sjovt nok var der også rigtig mange enslydende fortællinger fra vores barndom, ungdom, livet med en datter på vej i puberteten, livet med en dejlig mand, der går lige så meget op i sine interesser, som vi går op i vores.

Så skulle I bare have set de produkter, Nette har lavet af hundeuld og angora uld. Specielt hendes angora var jeg da helt og aldeles solgt i. Spundet hårdt og fast og alligevel så fantastisk blødt. Og så fælder det bare slet ikke. DET må jeg prøve.

I dag har jeg ærgret mig gul og blå over for en gangs skyld ikke at have min sokkestrikketaske med mig. Jeg skulle bare lige forbi job, for at få synkroniseret min PC og installeret en applikation jeg skulle bruge. Men der var netværksproblemer, så jeg sad der i 3 timer og 12 minutter, før jeg kunne få min PC med mig - vel at mærke uden at kunne lave andet - så jeg kunne lige så godt have strikket. Men jeg fik da Kims speciale læst istedet så.

Dagens positivliste indeholder følgende:
 1. Sparreholm skrider roligt fremad - mangler 1/3 af forstykket og så hætten, så er den ged barberet :-)
 2. har fået mig grundigt forberedt til sidste SOA (Sarbanes Oxley Act 404) test i morgen (IT revision for at Telenor kan forblive på den amerikanske børs). Og jeg tror på at jeg når i mål. Nu har jeg også arbejdet på sagen i et år.
 3. bladret i nye strikkebøger: A painters Palette, Victorian Lace, Folk Vests, Knitting without Tears og Arctic lace - tror jeg de hedder - gider ikke lige gå ind og hente dem. Anmeldelser kommer en dag lige pludselig

Ikke lang liste, men dejlig.

Glæder mig til en weekend med strik og spind helt alene.

17. januar 2007

En sten fra mine skuldre
og en mere afslappet Dorthe... Det var en rigtig dum dag igår, så jeg arbejder hjemmefra idag (lige nu er der frokostpause og jeg sidder og hygger mig med rullepølse og te). Jeg har haft en lang og god samtale med min chef - det rare menneske. Der var fuld forståelse for min situation og jeg har fået lov at arbejde hjemmefra så tit som jeg føler behov derfor. - Er jeg ikke bare heldig. Så er tilværelsen langt mere overskuelig og det føles ikke så slemt at skulle vente på bedre vejr.

Natten var lang - jeg sov stortset ikke, men denne gang stod jeg så op og hyggede mig istedet. Noget jeg ellers aldrig gør, da jeg tror på at kroppen trods alt hviler, når jeg ligger stille.

Så allerede nu er min positivliste dejlig:
 1. Hæklet alt garnet op på Lins kasket (mangler en halv spolefuld i at blive færdig - men det tager jo ikke lang tid for hende at spinde dette). Jeg måtte trævle kasketten halvt op, da den blev for lille
 2. Strikket et godt stykke på forstykket af Sparreholm
 3. Lavet index til alt mit strikkegrej (dvs. oversigt over pinde, typer, etc) - 8 sider til udskrift på A5 eller A6 format til at sætte i mine små mapper, hvor pindene er. - Jeg har jo lige købt 16 nye Addi Turbo sager, så der er efter hånden behov.
 4. Læst halvdelen af Kims speciale - spændende
 5. Skrevet mail til Jette i Indien - helt fantastisk pige, der virkelig har taget sit liv i egn hænder og er taget derover for at få en ayurvedisk behandling over 3 uger for at komme sig oven på canceren og de efterfølgende operationer/behandlinger. STÆRKT GÅET Jette
 6. Forbereder mig til dejligt besøg af Nette i aften

Nå jeg skriver nok senere igen :-)

16. januar 2007

For f..... da osse.....
Skuffelserne står i kø idag. Jeg har haft så ondt i øret og troede det var mellemørebetændelse (eller håbede måske på det). Men lægen sagde nej, så det er trigeminussen igen, og jeg er tilsyneladende nået til det punkt, hvor medicinen ikke er tilstrækkelig, og jeg kan ikke få mere (det vil være for hårdt for min krop), så jeg må nøjes med supplering af morfin (det hjælper bare ikke andet end at man bliver ligeglad - det gør ligeså ondt)

Så der er dømt tudemikkel og jeg gider ikke skrive mere.

Dagens positivliste består af 1 ting
 1. Købe Colinette Tagliatella til Hanne

Håber på bedring i morgen eller i det mindste når vejret bliver bedre

15. januar 2007

Halvdelen af januar gået
og jeg synes slet ikke jeg er kommet igang med januar endnu...

Hvorfor er det altid så svært at komme igang med et nyt år? Der lå 365 ubrugte dage foran mig - og lige nu sidder jeg og er ked af at der kun er 350 tilbage. Jeg forsøger at glædes ved mine positivlister, men de virker ikke idag.

Jeg synes dagene er hårde, fordi jeg ikke kan komme ud - jeg begynder at føle mig temmelig låst.

Idag måtte jeg blive hjemme fra job (og arbejde via min opkobling til jobbet) bare fordi det blæser og blæser. Jeg ved godt, at hvis jeg bevæger mig uden for, så kommer alle smerterne og det varer adskillige timer, før jeg har det godt igen. Men det er f...... irriterende. Og jeg kan ikke engang handle ind selv længere (mælkeafdelingen og frugtafdelingen er for kolde, så jeg må stå udenfor og sende Lin eller Kim derind. - jeg holder ellers meget af at finde min egen frugt og mine egne grøntsager.

Nå det nytter ikke at grave sig ned over dette. Sådan er facts og så må jeg se at komme videre og finde nye løsninger og nye fordele at stræbe efter (let at skrive - svært at føle)

Så jeg kaster mig ud i den daglige liste:

 1. Kogte øllebrød til mig selv i morges - på helt gammeldags facon. MMMM lækkert, jeg har ikke lavet det siden jeg boede alene i lejligheden i Langelandsgade og det er 22 år siden nu.
 2. Har næsten strikket ryggen på Sparreholm færdig (mangler 2 cm)
 3. Har hæklet næsten en hel kasket til Lin i hendes eget hjemmespundne merino - mangler kun skyggen - iøvrigt en hurtig omgang - jeg startede kl. 18 og allerede kl 22 var jeg nået så langt til trods for aftensmad, opvask, og hente Lin fra dans.

Ja listen blev ikke lang, men det forventede jeg heller ikke. I morgen bliver bedre er jeg sikker på - for det er Lones fødselsdag og det er helt specielt. Tillykke min ven

14. januar 2007

Storm, strikketøj og søndag
ja kan man ikke andet, kan man jo altid sidde inde.... En stille dag er det nu blevet. Sove længe (8.30) og nyde en stille kop kaffe alene, før der kom liv i resten af familien. Spinde et par meter eller 10 på Bosworth'en - så kan man ikke være ked eller gal, for det er nu så afstressende.

Igår blev som forventet en pragtfuld dag, lige fra starten med indkøb sammen med Kim (bare de daglige fornødenheder, men han er nu hyggelig at købe ind sammen med). Derefter hentede jeg Jette ved banegården og turen gik til Værum efter Hanne S. Så gik det ellers bare derudaf ad Hammelvej mod Ry i Hedehusbussen med 3 heftigt snakkende quinder.


Birthes strik-in-arrangementer er som sædvanligt velbesøgt og af mange gode venner og bekendte, så dagen bliver altid god. Heller ikke denne gang kom jeg hjem uden lidt godt i posen. 7 ngl Noro Silk Garden farve 8 til Sparreholm

Jeg har allerede fundet en del fejl i opskriften, både den engelske original og den danske oversættelse. Godt man kan anvende sin sunde fornuft. - og det er nu utroligt, så store mange af modellerne i Norobøgerne er. Min strikkefasthed passer efter opskriften og endda i begge retninger - JA jeg har lavet en strikkeprøve over de noterede 16 masker + 4 (ellers er det jo ikke til at måle) og så 30 pinde for at være sikker.

Jeg plejer jo at anvende største størrelse (benævnt L), men selvom det er en tætsiddende model, så giver det en hoftevidde på trøjen på 128 cm - det er altså en del i overkanten, så også denne gang blev den valgte størrelse Medium. Faktisk lidt rart, idet jeg normalt jo bruger 44 ellers :-)

Nå men til min positiv liste som jo dækker både igår og det meste af dagen idag
 1. handle ind (så jeg ikke skal ud før tirsdag igen)
 2. vaske bil (godt man kan sidde indendørs i bilen og strikke sokker, mens det sprøjter)
 3. have en dejlig dag sammen med kære strikkeveninder - ingen nævnt - ingen glemt
 4. strikke alt det spundne merino/silke op til mig Energized Singles tørklæde, så jeg måtte igang med spinderiet igen
 5. Spinde videre til mit Energized Single tørklæde
 6. Strikke prøver (igen og igen og i forskellige størrelser) i Noro Silk Garden til Sparreholm
 7. Starte på Sparreholm et par gange - kom ikke og sig, at jeg ikke har glæde af det garn jeg køber - det bliver ofte strikket flere gange - men nu er jeg tilfreds.
 8. Koge rigtig nisserisengrød til Lin til morgenmad (efter 12 - man er vel præteenager) - sikke et smil og et knus man får.
 9. diskutere livsstrategi med den mand jeg elsker. Det kan man vist ikke gøre for tit- tror jeg. Båndene bliver stærkere hver gang.
 10. Se "Veninder værst" om mobning og chikane blandt teenagepiger (Amerikansk drama) sammen med Lin - det gav en god snak bagefter

Så det der mangler på listen for idag er vist kun at lave livretter til aften (ovnbagt/stegt kylling og rodfrugter), se War of the Worlds og få en omgang rødt lys i hovedet.

Stormy Sunday greetings :-)

13. januar 2007

Udsigt til gode dage
og igår var nu heller ikke værst.... En hård uge blev godt afsluttet jobmæssigt med en fantastisk opbakning fra min chef - så kan man nu klare mange slag :-).

Hjemme var det en nydelse blot at vide, at der lå en hel weekend foran mig, så kunne end ikke smerterne tage humøret fra mig.

specielt ikke, når turen idag går til Ry til butiksstrikin i Garngalleriet hos Birthe P. Igår sad jeg også og opregnede hvor mange af mine spindevenner fra mit danske online spindelaug, jeg allerede havde mødt - og det var faktisk 10 personer allerede i år (vi er kun 31). Nu må jeg så tage mig sammen til at møde resten hurtigt. Det er dog noget en udfordring, da der både er deltagere fra det sydslesvigske og fra New York. Men det giver da anledning til nogle interessante ture - hvis pengene tillader :-)

Jeg var i sidste uge til stiftende generalforsamling i en ny national spindeforening som får det sigende navn Spindeforeningen også hos Birthe P, privat. Jeg havde fornøjelsen af at være ordstyrer. En sjov rolle. Spindeforeningens hjemmeside vil snart kunne tage mod tilmeldinger, så er du spindeinteresseret, så meld dig ind. Det er kun 150 kr om året :-)

Tid til opregning af hvad jeg faktisk nåede igår:
 1. spinde på min dejlige Bosworth medium ten - lækkert merino/silkeuld - jeg har fået i gave fra Bente Borgstrøm. Det går legende let nu - herligt
 2. strikke i Energized singles (se Kathryn Alexanders metoder) af ovenstående. Et tørklæde - der er lavet til at skulle trække skævt grundet garnets oversnoede karakter. Det er bare sjovt, og hvor lægger maskerne sig flot. Det skal jeg have taget billeder af.
 3. Finde garn til Jette G (godt jeg huskede det - ellers var hun nok blevet skuffet idag)
 4. Lede efter ideer til hæklede vanter til Lin - af hendes eget håndspundne jumbogarn - nu ikke så let - jeg må nok lave dem efter hovedet - eller hænderne :-)
 5. Begynde at lave en undervisningsplan til et online kursus i design og beregning af egne modeller efter egne mål
 6. Modtage laserbehandling i ansigtet fra Anders. Av, men det virker tror jeg på

Nu må jeg stoppe Ry kalder.

11. januar 2007

Tjaeee - så faldt den første sne i Aalborg
og den kunne ikke blive liggende... Hov, havde jeg ikke hørt vejrudsigten - og jeg der ellers klæder mig på hver morgen efter denne - overraskelsen var der i hvertfald, da der pludseligt sneede næsten vandret uden for mødelokalerne på SONOFON.

Både Jubii og øv. Jubii, for så kommer den frost måske endelig, som kan bringe orden i naturen og få myggeæg slået ihjel - og øv, for hækken og vintergækkerne er allerede ved at springe ud - og jeg kan jo ikke tåle kulden i mit dumme fjæs, så jeg er isoleret i mit hjem så længe.

Men frostvejr er nu smukt, så det kunne være rart.

Dagen idag skal slet ikke beskrives. Flyvende aber, teflon-skuldre og manglende tagen ansvar for egne handlinger har præget den på job, så det var ikke en god dag.

Men hvor er jeg dog godt gift og heldig med min datter. For da jeg kom hjem, nussede hun mig og puttede mig, så jeg kunne få hvilet. Kim kom hjem, syntes jeg så lidt træt ud og foreslog en stille aften, hvor vi spiste ude og derefter nød en kop kaffe med chokolade hjemme.

Jeg syntes først det var uoverskueligt, men hvor gjorde turen dog godt alligevel.

Hvad har jeg så nået idag - ja listen bliver ikke lang - men alligevel
 1. en lang og god diskussion om Maria Hirses bog Æblekinder, som Lin netop har læst. Det gav en god snak om anorexi og de problemer, man kan komme ud i, når man er ung. Sådanne diskussioner giver mig en stor tryghed for at hun nok skal klare sig, den dejlige unge.
 2. hyggelig middag på Bones med Lin og Kim.
 3. en halv time i sofaen liggende med hovedet på Kims lår og slappe af. ja tryghedsnarkoman er man jo nok lidt.
 4. skrive lidt på min dagbog her. Det er nu godt at samle op på dagens positive hændelser og afslutte de negative

I morgen er det næsten weekend. Jeg glæder mig til at få ugen afsluttet og ikke mindst til at få en tur med Jette G og Hanne S til Birthes butik i Ry på lørdag - hvor jeg forhåbentlig møder mange andre dejlige piger.

Nu står den på lidt sokkestrikkeri til Tamora Pierce på cd'en, så bliver dagen godt afsluttet.

En stille aften - ikke af de bedre
men alligevel... Smerterne skal ikke have lov at tage hele mit liv. Så i aften blev det den aften, hvor jeg traf beslutningen om, at min blog skulle ryddes op og gøres moden til publicering.

Nu har jeg haft den som en privat dagbog (den har aldrig været offentlig før) i et par år, men tiden er kommet, hvor jeg nok også er kommet over min blufærdighed og nu bilder mig ind, at jeg kan fortælle noget, som kan interessere andre - tjaee hvem ved? I hvertfald vil jeg ikke sætte besøgstæller på (af frygt for at blive skuffet).

Livet er ind i mellem ikke som man helst ville have det, og jeg er kommet til den erkendelse, at det ikke hjælper at være ked af alt det man ikke når - hvorfor ikke glædes ved det man faktisk når? Så idag - som har været en meget dum dag - har jeg alligevel nået
 1. at sætte ribapparat på strikkemaskinen
 2. sorteret og ordnet alle mine hulkort (uh der var mange) i min fine mappe, som Kathe har lavet
 3. lave strikkeprøver til sokker og har fået både hæl og rib til at lykkes med god strikkefasthed i opal garn (hihi stor chance for at få nedbragt noget af lageret- tror I ikke)
 4. strikket 1/3 sok i hånden
 5. bagt brød (Kim elsker nybagt brød - og hans glade ansigt gør jo også mig glad)
 6. bragt og hentet Lin til/fra dans
 7. sendt pakke til Vivian
 8. haft en dejlig snak med Kathe i telefonen
 9. lyttet til "Vild Magi" af Tamora Pierce - god fantasy at strikke/bage til- ikke mindst fordi Lin også elsker at lytte med
 10. startet (genstartet) min blog - nu i offentlig udgave

Se det var jo hele 10 ting - og det på en dag, hvor jeg ikke synes jeg har fået lavet noget - det er da egentlig ikke så dårligt - er det?

Nå, næste skridt må jo så blive at lave ordentlig grafik og lidt sjov på hjemmesiden - og mon ikke også der kan komme billeder på en gang - når jeg får fat i et kamera med USB.