3. oktober 2008

Hov - hvad skete der lige her?

eller måske er denne titel bedre: "Den perfekte slankekur"?

For et par uger siden hoppede jeg på vægten efter at flere havde sagt, at jeg havde tabt mig. Det troede jeg nu ikke på, for jeg kunne ikke føle noget. Men vupti - 7 kg var væk siden foråret. Jeg vejer mig meget sjældent, for jeg bliver altid ked af det, og det har jeg ikke brug for.

Flere spurgte, hvad jeg dog havde gjort - og jeg ved det helt ærligt ikke... Jo det eneste anderledes er, at jeg faktisk har spist masser af flødeis denne sommer. Det må da være den perfekte kur??

Nu er der røget et par stykker til på de sidste par uger og jeg ved ikke, hvor de er blevet af, men jeg kan ikke holde bukserne oppe længere. Luksus problem

Personligt: jo jeg tror egentlig det er psykisk det hele. Jeg har altid været ked af overvægten, men jeg er blevet udfordret på så mange andre fronter den sidste tid, og i foråret sad jeg med Kim en fortrolig aften og snakkede. Kim spurgte "Er det overhovedet vigtigt i forhold til de øvrige ting, du slås med?" og jeg måtte tænke mig grundigt om. "Nej, det er ikke vigtigt" var så svaret. "Så lad være med at tænke mere over det", sagde han. Det har jeg så gjort - ikke lagt bånd på mig selv, gjort hvad jeg gerne ville, hvornår jeg gerne ville og havde energien.

Måske var dette løsningen? - at man fokuserer på det, der VIRKELIG er vigtigt, og ikke på, hvad tøjstørrelsen siger.

2. oktober 2008

Lidt overskud igen

Humøret er højt, smerterne små og solen skinner. Naboens kat (hvilken nabo aner jeg faktisk ikke), sidder med ejermine på taget af garagen lige uden for mit vindue, mens den ser hånligt ned på en anden af nabolagets hankatte. Det er virkelig et udtryk for "hannernes kamp". Ærgerligt, at jeg ikke har mit kamera hjemme idag

Det havde jeg til gengæld den anden dag, og der fik jeg taget et par billeder.

I sommerens løb har jeg brugt en af mine seneste nyerhvervelser på håndtens siden på at stresse af. Det blev til bla hue og vanter til Felix i en lækker fiberblanding af silke og baby camel. Billederne yder slet ikke fiberkvaliteten retfærdighed.



Sommeren har som tidligere nævnt også budt på Skyline, hvor farvekombinationen kan anes af nedenstående billede


Opskriften er som sædvanlig en drøm. Det mærkes tydeligt, at Hanne Falkenbergs baggrund er naturvidenskabelig. Hun har en meget proces-orienteret måde at skrive sine opskrifter på, og bedst af alt, der skal slet ikke gættes undervejs. De passer bare.

Så nu er jeg igang med en af hendes børnetrøjer Top. Billeddokumentation kommer en anden dag. Den fik 1½ ærme igår, mens jeg havde besøg af Jette. Vi havde så skøn en dag, og nu ser jeg frem til en sommerhustur her sidst på efteråret.

Tilbage til strikketøjet og snakketøjet (har en timelang dejlig samtale foran mig - godt man har et headset, så strikketøjet ikke forsømmes.