23. juni 2007

Heksenatten...
er lige om hjørnet og jeg sidder og kigger lidt i "Håndbog for hekse" af Danny Druehyld - med personlig dedikation fra den ene heks til den anden :-). Familien har altid ment, at der var lidt af en heks eller varulv i mig, da jeg aldrig kan sove, når der er fuldmåne. Ej heller, når der er overskyet. Kim mener endda, han har set mig sidde i vindueskarmen og hyle - den drillepind.

Sankt Hans aften er ikke en traditionsbundet aften for os, men af en eller anden grund ender vi som regel på havnen i Sæby - for at se bålet. Og stå så langt væk, at vi ikke hører talerne, for vi kommer tit til at grine. Ikke at de er morsomme, det er blot svært at være så alvorlig på en midsommeraften). Så kan vi ofte også redde os en kop kaffe hos enten mine forældre eller mine svigerforældre ved samme lejlighed.

Strikkemæssigt er det helt vildt i øjeblikket. Jeg har taget billeder, men tror I jeg kan få dem komprimeret. Jeg ved det kan lade sig gøre i XP - men kan ved den søde grød ikke huske hvordan - og jeg vil ikke belaste jer med billeder af størrelsen 3Mb pr stk, så de kommer lige om lidt

Det går fremad på både:
  • Mermaid og Plissé af Falkenberg (godt strikketøj til sidste weekends Le Mans)
  • Sommerbluse Top Down i eget design i Colinette Giotto fra Birthe P
  • Ribbluse med Smock af Noe
  • Iris af Else Schjellerup i Dunlin (den helt nye blågrønne farve)
  • og så selvfølgelig benvarmere og sokker

Men der bliver ikke meget færdigt lige nu - hvorfor mon?

For snart længe siden - i starten af maj - samlede jeg penge ind til en større bestilling af specialfabrikeret garn. De er endnu ikke færdige på spinderiet i England (første melding lød på primo juni - nu er det juli, der meldes). Men når man kun har en ordre på 50 kg, kan det jo være svært at hamle op med andre kunder, der har ordrer på adskillige hundreder af kilo, så det er egentlig ok, at vi ikke lige er de første i rækken. Vi har også fået det til en ok pris

Christa tog et billede af mig - og jeg har kæmpet lige siden med at få det loadet op på Picasa for at kunne vise det frem - underligt nok, kan jeg aldrig se billedet selvom der meldes ok til upload, og det lykkedes aldrig at få det frem her. Er der nogen af jer, der har nogen tips?

1 kommentar:

Kathe Lewis sagde ...

Hej Dorthe,

Jeg bruger programmet Xnview, det hentes gratis på nettet og er et lille grafik program, super nemt at bruge.
xnview.com

godt de ikke satte ild i røven af dig på havnen! :-)

Kathe