23. juni 2007

Heksenatten...
er lige om hjørnet og jeg sidder og kigger lidt i "Håndbog for hekse" af Danny Druehyld - med personlig dedikation fra den ene heks til den anden :-). Familien har altid ment, at der var lidt af en heks eller varulv i mig, da jeg aldrig kan sove, når der er fuldmåne. Ej heller, når der er overskyet. Kim mener endda, han har set mig sidde i vindueskarmen og hyle - den drillepind.

Sankt Hans aften er ikke en traditionsbundet aften for os, men af en eller anden grund ender vi som regel på havnen i Sæby - for at se bålet. Og stå så langt væk, at vi ikke hører talerne, for vi kommer tit til at grine. Ikke at de er morsomme, det er blot svært at være så alvorlig på en midsommeraften). Så kan vi ofte også redde os en kop kaffe hos enten mine forældre eller mine svigerforældre ved samme lejlighed.

Strikkemæssigt er det helt vildt i øjeblikket. Jeg har taget billeder, men tror I jeg kan få dem komprimeret. Jeg ved det kan lade sig gøre i XP - men kan ved den søde grød ikke huske hvordan - og jeg vil ikke belaste jer med billeder af størrelsen 3Mb pr stk, så de kommer lige om lidt

Det går fremad på både:
  • Mermaid og Plissé af Falkenberg (godt strikketøj til sidste weekends Le Mans)
  • Sommerbluse Top Down i eget design i Colinette Giotto fra Birthe P
  • Ribbluse med Smock af Noe
  • Iris af Else Schjellerup i Dunlin (den helt nye blågrønne farve)
  • og så selvfølgelig benvarmere og sokker

Men der bliver ikke meget færdigt lige nu - hvorfor mon?

For snart længe siden - i starten af maj - samlede jeg penge ind til en større bestilling af specialfabrikeret garn. De er endnu ikke færdige på spinderiet i England (første melding lød på primo juni - nu er det juli, der meldes). Men når man kun har en ordre på 50 kg, kan det jo være svært at hamle op med andre kunder, der har ordrer på adskillige hundreder af kilo, så det er egentlig ok, at vi ikke lige er de første i rækken. Vi har også fået det til en ok pris

Christa tog et billede af mig - og jeg har kæmpet lige siden med at få det loadet op på Picasa for at kunne vise det frem - underligt nok, kan jeg aldrig se billedet selvom der meldes ok til upload, og det lykkedes aldrig at få det frem her. Er der nogen af jer, der har nogen tips?

5. juni 2007

Dejlig dag...
Eva, Anette, Lisette og Hanne har været forbi idag til Grundlovsdags strik - virkelig hyggeligt - og jeg er blevet noget så begavet:
  • håndfarvet sokkegarn og lynlåsposer (lækre til at have silkegarner etc i når man strikker)
  • Thy Classic øl - de må kende min smag
  • Søgrøn Kauni effekt - OG
  • En pragtfuld kæmpe buket med bl.a. pæoner ( jeg er elendig til blomsternavne)

Jeg ÆÆÆÆÆLLLSKER pæoner - min kære (desværre afdøde) mormor havde masser af pæoner og silkeroser i pink, hvid og lyserød i haven - de var så smukke. Jeg har selv forsøgt mig, men de bliver ædt af myrer hver gang - så jeg gider ikke mere

Vi strikkede og snakkede og strikkede og snakkede og snakkede ... Der var simpelthen ikke den pinlighed eller det emne, som ikke blev berørt, og vi byttede garn, så jeg er blevet den lykkelige ejer af 1200 g Tvinni/Henrichsen garn til diverse projekter - der er flere lækre farver iblandt.

Lisette kom også med 40 cm Addi Turbo pinde, så nu kan jeg få strikket min Smock rib bluse færdig.

Ellers blev der strikket på Plissé og Serafia fra min side, mens der fra de andre kreative mennesker blev lavet flere forskellige kreationer af egne designs.