29. december 2008

1000 vis af grunde til ikke at blogge....

Ja - eller dårlige undskyldninger - hvad ved jeg. Der er så mange, så jeg tror ikke, jeg vil remse dem op.


Blogging er en mental aktivitet for mig - en måde at skrive tanker ned på, og nogle af mine indlæg offentliggøres så her på siden, mens andre holder jeg for mig selv - de er ikke tjenelige til fremvisning.


Jo,jo - der spindes, strikkes og hækles da - lidt. Men tiden siden starten af oktober er forsvundet som sand mellem mine hænder. Der har kun været plads til arbejde, arbejde og så lige helt privat i familien. Spændende er det, men hårdt - specielt når ugerne ind i mellem ryger over de 50 timer.


Nu er det snart et helt år siden min kære Hanne rejste til Norohjørnet i strikkehimmelen. Det har været et underligt år - underligt at skulle gennem alle de datoer, hvor vi havde den ene eller den anden tradition - men denne gang uden hende. Jeg savner hende, men savnet gør ikke ondt længere - det er nærmest lidt rart. Jeg hygger mig ofte med at strikke i noget af det garn, jeg fik af hende - og det giver så mange gode og lidt vemodige tanker - Eftertænksomhed er nu en god ting.


Om jeg bliver en bedre blogger i 2009 - det ved jeg egentlig ikke - men en ting er sikkert - jeg vil fortsat nyde mine mange venskaber i både cyberspace og real world. Nok ses vi ikke tit, men når det sker, så er det med intensitet og kærlighed - og det er jeg så glad for.


3. juledag var - traditionen tro - en hyggelig strikkedag her på matriklen, og dette var denne gang med større aldersspredning end tidligere, idet DM også deltog - Ullas datter. Anette, Hanne, Helle, Jette, Kathe og Vibeke var her også - Jette G forsøgte at deltage lidt via messenger fra Hafjeld - tænk sig, at skiferie kunne stå i vejen for strikketøj - er det ikke utroligt? Julen er nu ikke en rigtig jul uden denne dag.1. juledag stod i biografens tegn (tradition også). Vi så Yes Man. Det var faktisk en rigtig god film og kan anbefales meget. Ikke kun den traditionelle GAKGAK, men faktisk med morale og god lærdom. Jeg var ihvertfald overrasket. Jeg kan godt lide Bruce Al Mighty og er vild med The Mask - men ellers bryder jeg mig ikke om hans film, da de er for overdrevne for mig. Men denne her har helt klart ændret mit syn på ham

Dette var de små tanker, der var plads til på den sidste mandag i 2008. Forhåbentlig bliver det muligt for mig at tænke større tanker i 2009

Godt nytår


3 kommentarer:

Fríða sagde ...

godt nytår til dig også, kære Dorthe. har også tænkt meget på Hanne her i den sidste tid. hvor er vi heldige at have haft hende i vores liv. glæder mig til vi ses igen i efteråret.
kh.fra Island
Frida

zeusstrik sagde ...

tak for en dejlig dag!!som sædvanligt:) Og endnu engang blev de første, de sidste. Det er altså fordi jeg hygger mig så meget!
Vi ses til næste år, mange gange forhåbentlig men også til den traditionsrige dag !

knus Hanne

Ulla sagde ...

Tak for en hyggelig dag, DM synes rå gulerødder er et hit :-D

Forhåbentlig ses vi snart, jeg satser på et strik-in i mit nye domicil.