7. april 2007

Du kan tro nej, Hanne :-)
Monteringsmonsteret er IKKE på vej til dig endnu - lige nu holder det påskeferie hos mig - vidste du iøvrigt, at det hedder Mågens med Å. Og han har gjort underværker den Mågens.

Jeg har fået adskillige modeller over rampen til de evige FO marker, og endda lavet lidt på et par FO'ere, som pludselig genopstod som UFO'er - (sådan noget kan ske, når syningerne går op etc.)

Men indtil videre har påsken givet mig følgende liste
  1. Lavolds Ylva i Hempathy færdig, vasket og klar, men jeg har ikke prøvet endnu - er lidt bange for, at jeg har taget for meget på :-(. Flere fotos en anden dag - men her er centermotivet på blusen
  2. Rib&Rynk fra DesignClub.dk i petrol-farvet Duo er syet sammen, vasket og afprøvet - den bliver god. Jeg har dog modificeret modellen og gjort den længere - skulle jeg gøre det om igen, vill jeg nok give ærmerne lidt mere vidde
  3. Hamiltons Sparreholm er vasket og afprøvet og næsten god. Den er lidt for dyb i udskæringen, når man har passeret de 40 (+ adskillige måneder). Jeg har endnu ikke syet de 48 knapper i, jeg kan faktisk godt lide den uden, så jeg venter lidt endnu
  4. Lins hvide bomuld/viscose raglan med bare skuldre (hjemmedesign efter frøkenens egen tegning) er færdig, monteret og godkendt af hende selv.
  5. Vask og remontering af Isagers Labyrint Variation
  6. Vask og remontering af Isagers Peru Borter
  7. Vask og remontering af 4 børnetrøjer udfra Isagers grundmodel til 2-4 årige
  8. Halvvejs gennem montering af Noes Jakke med farvespil - igen har hun en hel masse sy arbejde i sine modeller, dog ikke så slemt som 412 Tunikaen, som er ekstrem. Den tog mig fra fredag kl 16 til søndag kl. 14 - altså al ledig tid i 2 døgn ud over søvn og måltider.
  9. 9 cm på Mermaid (godt sengestrikketøj)
  10. Venstre forstykke på SlåOm - om igen. Jeg har regnet modellen om, så den passer mig bedre i både længde og bredde. Den skal nok blive god

Og så er det jo lige med at holde alle ideerne på afstand, så man ikke springer på alt muligt andet nyt og spændende, som også ligger og venter på at blive strikket.

Men listen skal nok nå at blive længere :-) - der er jo stadig 2 dage tilbage, og skinnebensbetændelsen giver mig en rigtig god undskyldning til at sidde stille og strikke :-)

2 kommentarer:

Anette sagde ...

Kære Dorthe.
Du godeste hvor er du aktiv. Jeg er glad bare jeg får strikket en række. Og så tænker jeg ikke på alt det der gerne vil i gang og hvad der er i gang? ;o)
Pas godt på dig selv og benet.
God påske til jer.
KH Anette

strikkeforsker sagde ...

Gisp, det er jo til at blive helt forpustet af læse... Får vi billeder af nogle af de færdige modeller?