19. januar 2008

Et dejligt besøg

Jeg var på besøg hos Hanne igår.

Det var så dejlig en dag. Trods træthed efter en dag med mange hændelser, fik vi snakket og hygget. Dvs Hannes snak er jo stadig skriftlig.

Det var rart at se så tydelig en bedring efter en intens penicillinbehandling mod lungebetændelsen og Hanne havde igen det lille glimt i øjet, som vi alle kender hende for.

Jeg var så glad, at jeg nu får tårer i øjnene ved bare at tænke på det.

Tidligere har jeg omtalt den flotte sang, som Kathe har komponeret til Hannes fødselsdag, og som krævede af os alle, at vi strikkede lapper, inden vi kunne få fat i sangteksten.

Her ser I resultatet af alle lapperne.

Det blev rigtig fint.
Jeg vil gerne sige tak til alle jer, der har kommenteret på mit sidste indlæg. Det betyder rigtig meget for mig - og jeg har de sidste dage gået med skimaske og MEGET rank ryg gennem både Aalborg, min arbejdsplads og hvor jeg ellers har været. Hvor er det dog dejligt. Nu håber jeg, at jeg kan holde den ranke ryg og som en anden gås - lade vandet (kommentarerne) prelle af.

Min lørdag skal sluttes af i ro og fred med lidt mere strik på Elsebeth Lavolds Lena, som støt vokser. (Kør musen hen over billedet for at se detaljerne) Jeg strikker den i det mest vidunderlige garn Gepard Retro, som er et 9trådet superfint merinogarn - jeg har købt for en slik hos Lisette i hendes netbutik

2 kommentarer:

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

Kæreste Dorthe.
Jeg fik ikke kommenteret på dit forrige indlæg, så det kommer lige lidt forsinket....
DU ER IKKE, OG JEG GENTAGER IKKE NOGEN KYLLING!!!!! Det er da alle de, der kommer med åndssvage kommentarer, der er totalt hjernedøde. Det er slemt for os men værst for dem selv!!!!!!
Jeg hører også blandt flokken, der TOTALT lader sig overrumple af sære og sårende kommentarer - måske fordi jeg bare ikke kan fatte, at nogen mennesker kan være så dumme, uvidende og helt igennem ufølsomme. Der kan gå dage, før jeg får udtænkt et passende svar, og så er det ligesom LIDT sent!! Men jeg trøster mig med, at det er DEM og ikke mig, der mangler pli, opdragelse og indlevelsesevne!!
Og så til noget helt andet - jeg har netop afprøvet "PDF" programmet, og det er altså godt nok nemt. Tak for det rigtig gode tip!!
Knus Karin

Bente T sagde ...

Jeg sender dig et kæmpeknus her i cyberspace.
Jeg er stolt over at kende dig, du er et stort menneske at du ikke tager til genmæle. Det er flot at du er så stærk at du kan gå ud på trods af at nogen sårer dig så meget.
Op med hovedet, det er sølle mennesker der ikke ved hvad de går glip af når de ikke kender dig!
Kærlig Hilsen Bente