7. januar 2008

/:Hanne har fødselsdag...

og det har hun jo,
og det er i dag... :/
Og hør nu her, hvordan højt vi råbe hurra vil - og hør nu her, hvor højt vi råbe vil,

HURRA HURRA HURRA........Kæreste Hanne

Tak fordi du fastholdt at holde din dag igår. Det var en dejlig dejlig fest og det var skønt at møde alle de mennesker, der har betydet noget for dig gennem årene. Sikke venner du har :-).Kathe havde skrevet en vidunderlig sang specielt til Hanne - og jeg vil ikke skrive det hele her, men omkvædet kan I lige få - Det skal synges på "Jeg plukker fløjlsgræs...""Vi strikker huer og halstørklæder
vi strikker trøjer og hjemmesko
vi strikker sorger, vi strikker glæder
for vore hænder har ingen ro"


Og aldrig har jeg været til en fest, hvor det ikke bare var tilladt - men også velset at man strikkede under middagen. Det blev til en hel kurv fuld af kvadratiske lapper med alle mulige mønstre og farver - strikket af alle gæsterne, som Kathe så vil sy sammen til et fødselsdagstæppe til Hanne. Det geniale var, at inden i garnnøglet lå sangen - så vi skulle jo strikke det op først.


Det var også godt at se, så mange mandlige strikkere, der faktisk var til stede - ikke at de er kendt i strikkekredse, men de tog udfordringen op. Størst iver havde Hannes bror Bo, som end ikke havde tid til at tale med os eller spise sin mad - for han skulle strikke en lap til Hannes tæppe. Dog endte det som en fin blomst med flæsekant :-)

1 kommentar:

Tanterne, Charlotte sagde ...

Det var vel ikke helt tilsigtet at Bo's firkant blev til en blomst. Men det lyder da meget velfortjent at den der lagde mere entusiasme end forkundskaberne kunne forklare i arbejdet producere det der kan krone værket.
Er det er tæppe man kan få lov at se engang?