16. januar 2008

Hvorfor siger man ikke noget?

Hvor er jeg dog en kylling. Jeg siger aldrig noget, når folk sårer mig. Jeg lader dem bare gøre det. Hvorfor??

Er det den "pæne pige" eller den "gode opdragelse" eller "gode miner til slet spil"?

Jeg ved det ikke - men ondt gør det.

Jeg er meget ked af, at min lidelse gør, at jeg ikke kan bevæge mig udendørs, når vejret er koldt eller blæsende, uden at jeg rammes af smerteanfald. Dette er yderst begrænsende for ens livskvalitet, men dog er der rimelige løsningsmuligheder.

Nemlig en skimaske - en slags elefanthue - hvor der kun er hul til øjnene. Så er kinden og kæben beskyttet rimeligt mod afkøling, og jeg kan trods alt komme rundt.

Se nu er problemet jo så, at den slags skimasker kun fås i sort. Jeg har forsøgt mig med strik - er dette bare ikke tæt nok - ej heller i filtet udgave - til at yde samme beskyttelse.

Så ja - jeg er da opsigtsvækkende, og jeg forsøger (efterhånden med flere og flere tårer i øjnene) at smile og spøge, når jeg bliver spurgt om jeg er konverteret - eller er bankrøver.

Jeg ved godt, at det ikke er sagt i en ond mening - men det gør så ondt efterhånden - og alligevel smiler jeg. De første 30-50 gange kunne jeg endda grine med.

Værst er det, når fremmede råber efter en på gaden, eller med vilje påkører en med indkøbsvognen i supermarkedet (nej ikke 1 gang - men 3 gange i træk!!!)

Hvorfor siger jeg ikke noget?

Svaret er:

Kylling

8 kommentarer:

Anette sagde ...

Kæreste Dorthe.
Du er ikke nogen kylling. Havde du været det, havde du gemt dig hjemme. Hvis bare de mennesker kunne se hvilket stort menneske du er under hætten.
Men det er vi heldigvis mange der ved!
KH Anette

Ute sagde ...

Kæreste Dorthe.

Nej, du er ikke nogen kylling. Du er stærk, fordi du på trods af modgangen fortsætter med at gå ud, fordi du ikke siger noget er du stærk - selv om det gør ondt. De mennesker, der på den måde gør dig ondt - det er dem, der er kyllinger - for de gemmer sig bag en maske af grovhed, som de ikke kan tage af, når de kommer ind af døren i deres eget hjem.

Knus

Ute

Ditte sagde ...

Hej Dorthe.
Kylling - ikke set med mine øjne.
Jeg ser dig som et overordentligt stærkt menneske.'
Du er et forbillede for mig på flere punkter. Både hvad angår dit strik og din personlighed. Du har en rolighed og en lune som er helt igennem vidunderlig.
Hvis du skal kunne bevæge dig udenfor uden kommentarer, er jeg bange for at den eneste løsning er en kyse af gips.
Sygdom skal jo helst kunne ses, ellers gælder den ikke, vel?
Nej, fortsæt med at gå ud, og prøv så (jeg ved godt at det kan være svært) at ignorere de idioter, som ikke ved bedre.
Kram Ditte

Karen S sagde ...

Du er ikke det mindste kylling. Tænk at du har mod til at gå ud og overvinde kulde og smerte og dumme folk gang på gang. Jeg tror såmæn jeg havde gemt mig under dynen og tudet, hvis jeg var dig.
Forresten, dur det mon hvis du strikker en anden hue, filter den og så forer den med fleece? Det plejer at bliver ret varmt.
Knus og kram og stor respekt fra mig
Karen S

Anonym sagde ...

Kæreste Dorthe.
Nej, kylling bliver du sgu aldrig - det har du for meget hjerne til;-)Jeg kan se 2 løsninger på problemet. Enten tager du et skilt på maven med : Jeg tåler ikke kulde i ansiget, - eller også koder du dig selv til at tænke, at folk med dumme bemærkninger, er nogen uvidende bæster, som helt sikkert går glip af en masse i livet pga. stivsind og lukkethed. Stakkels dem, jeg skal kun være sammen med dem få sekunder, mens de skal være sammen med sig selv hele deres liv...

Kh.
Janne

vis2vas sagde ...

Du? Kylling? Å neida, en vakker svane er du, så løft ditt hode, du min venn! KH Vigdis

Anonym sagde ...

man skal vælge sine kampemed omu. Så hvorfor bruge krudt på kampe med mennesker som ikke r klogere:) Se det er ikke at være n kylling, men at være klog !!

knus
hanne

Bente B sagde ...

Kæreste Dorthe. Dig ?? En Kylling... nix du har for meget hjerne samt evne til at benytte den. Hvad med at få fat i noget vindtæt stof, og så strikke og valke en hætte og så fore den ?? Og sætte noget pynt på ?? det må da ku lade sig gøre. Knus fra Bente