23. marts 2007

Så gjorde jeg det igen.....
forelskede mig noget så håbløst i en Else Schjellerup model. Onsdag formiddag skrev Elisabeth om Slå om, jeg var så uforsigtig at klikke på linket til Lund+Lund og frem kom følgende smukke billede:

Det var nu alligevel for meget for mig - det kunne jeg slet ikke stå for, så ind på Messenger, fange Hanne - og høre, om ikke hun ville med på lidt shopping hos Inger i Volden, når vi nu alligevel skulle hygge os sammen denne eftermiddag.

Og Hanne - ja hun er nu altid med på at lokke mig i fordærv - med garnkøb altså

Afsted det gik og trods kulde og blæst, ja så kom vi frem (utroligt som temperaturen kan skifte - jeg kørte fra 12 grader, vindstille og sol og 5 kvarter og 120 km senere stod den på bidende kold blæst, overskyet og kun 5 grader.

Farvevalget blev - sikkert ikke overraskende. Hvor stor lysten end er til at prøve noget andet, så vender fornuften altid tilbage når man ser sig selv i spejlet i butikken med farverne op mod ansigtet.

I et forsøg på at være standhaftig havde jeg besluttet, at jeg ikke ville starte før jeg havde strikket Ylva færdig - jeg manglede kun en trediedel på forstykket. Men skæbnen ville, at jeg ikke havde husket formiddagens bilskifte - så strikketøjet lå altså i Kims bil i Aalborg. Tak Hanne, fordi jeg måtte låne en strikkepind, så jeg ikke kom til at sidde med hænderne i skødet.

Og hvad kan jeg så lære af det: Tag aldrig nogensinde i byen uden at have flere strikketøjer med dig. Dette var faktisk 1. gang jeg ikke også havde et par sokker og et tørklæde med i tasken - og se hvordan det gik - hehe.

3 kommentarer:

Anette sagde ...

Hej Dorthe.
Og jeg troede at DU ikke var til at lokke.. til noget noget du ikke selv gerne ville.
Glæder mig til at se den færdig. Den er så flot.
Hilsen Anette

strikkeforsker sagde ...

Skøn, skøn vest, den synger en sirensang henne fra Garnbixen. Jeg må hellere holde mig væk i denne uge. Hvad hedder farven? Er den bordeaux lilla eller noget helt andet?

Regel nr 2, tag aldrig i byen uden en pind 3 :-P

Mette G. sagde ...

Jamen, det var da ærgerligt, at du havde skiftet bil :-) Godt at Hanne havde ekstra strikkepinde. Rigtig god fornøjelse med den.

Hilsen
Mette G.