31. marts 2007

Hjælpen kan altid findes i Vrå...
når man har brug for den. Jeg har lovet at skrive en række tips og tricks omkring design af strik til min spindegruppe og som sædvanlig er jeg ikke foran tidsplanen. Workshoppen starter i morgen og varer det meste af april. Så er det godt at have en god sparringspartner i Jette, som altid er klar til at diskutere ens ideer. - Tak Jette.

Efter endt dont og Jettes gode kommentarer til mit arbejde, tog vi en tur ud i solskinnet og besøgte Bindestuen i Saltum. En dejlig butik med flotte forhold til at vise varerne frem. Der var både garn, pileflet, tøj og andet guf, og ikke mindst håndarbejdsbøger - og tænk jer, det lykkedes mig at få fat i Solveig Hisdals "Digt i Masker" - den har jeg ønsket mig i årevis, men den er udsolgt fra forlaget, så jeg synes jeg gjorde et kup af de større.
Jeg holder meget af hendes design og lidt utraditionelle farvesammensætninger, så jeg kunne slet ikke klare tanken om, at den ikke skulle med hjem på hylden.
I Bindestuen fik vi lidt mere at vide om Uldfestivallen til maj. Det bliver et flot stort arrangement med undervisning af både Noe og Falkenberg og flere. Jeg glæder mig til at der kommer flere informationer, for så skal jeg være der som et søm og melde mig på.
Det bliver Danmarks største uldfestival (og også den eneste, men det lyder jo ikke så flot).
Vi sluttede af i Saltum Husflid, hvor der var udstilling af vinterens arbejde. Det syn taler vi ikke nærmere om, så fornærmer vi ingen, men en sjov kasket drejet i træ var der dog at se på - det var vist også alt.

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Lækkert fund, den bog lurer jeg altså også en hel del på!
Den uldfestival må jeg da hører mere om.

hanneb sagde ...

Jeg har også den bog, og den er utrolig smuk. Både billeder, opskrifter og digte.
Ja, uldfestival - det lyder spændende :)
KH Hanne

Anni sagde ...

Det er en dejlig bog, du har fået der. Smukke, smukke modeller og sikke farver.

- og den uldfestival skal jeg lige have støvet datoen op på. Jeg trænger til at komme ud og blive fristet. Dejligt at du omtalte den :)

iben eriksen sagde ...

Hej alle I der glæder jer til Uldfestivalen ....

Nu kan I se vores hjemmeside, og programmet på www.uldfestival.dk.
Tusind tak for de pæne ord om Bindestuen. Jeg håber vi alle ses d 12 og 13 maj i Saltum

Venlig hilsen Iben, Bindestuen