7. maj 2007

6 figursyede på en weekend....
ja, det var altså ikke til mig selv, men til grill, parasoller, bålplads og havemøbler. Weekendens få friske timer blev brugt ved symaskinen i garagen til at sy i pressening med kinesertråd, så nu kan regn, rusk og dårligt vejr bare komme an, vi lader grill, parasoller og så videre stå ude fremover.


Egentlig fantastisk at man for ialt 130 kr (og selvfølgelig tid) kan få lavet så megen figursyet afdækning - når nu DanCook vil have 699 for en lille sag til bålpladsen.... Tjaaaaa, de skal vel også tjene på det.


Store Bededag blev tilbragt i yderst pragtfuldt selskab i Harlev til Strik-in hos Jette. Jeg havde en del bestilt garn med til forskellige og derfor blev jeg fanget i en herlig situation af Christa. Dette billede kommer på så snart Blogger vil, for lige nu vil den kun linke til billeder, der i forvejen er uploaded. Men I kan godt glæde jer


Strikkemæssigt er mangler jeg 2 pinde på sidste ærmekant af Honey i midnatsblå. Det er for mørkt nu til et foto, men det kommer snart.


Zigzag mangler stadig omkring 20 p og jeg hygger lidt med en Designclub.dk - model Under i Uruguay garn også

Strikke gør jeg i stor stil. Det er lige nu den eneste måde jeg kan holde livet ud på. Jeg har så mange smerteanfald igen, at det kan være svært at holde humøret oppe. Men strikningen hjælper, for så kan jeg jo glædes over det jeg får produceret.

Og i weekenden skal jeg både til Ry og til Saltum - dejligt ikke??

1 kommentar:

Bente sagde ...

Hej Dorthe

Hvem har designet Honey, og hvodden ser den ud på frontsiden ?

kh Bente