28. maj 2007

Pinse 2007
er trods vejret blevet en dejlig pinse. Da jeg alligevel lørdag skulle til Kolding med Lin, benyttede jeg turen til et besøg hos Hanne på hjemvejen. Som altid er Hanne jo et vidunderligt selskab, og denne gang lå der en gave: Isagers Bomuld i den smukkeste petrol og rigeligt til en sommerbluse - er hun ikke dejlig. Nu skal jeg bare have fundet en model - måske Vandfaldsblusen - naaaahhh jeg kommer nok op at slås med den, da den skal strikkes frem og tilbage med en 3-2 rib - det skal nok give nogle fejl.

Næste stop var Kathe - og det er jo et faaaaarrrligt sted. Man bliver så forfærdelig inspireret, at man slet ikke ved, hvor man skal starte og slutte. Og af en eller anden grund er bilen altid proppet til randen, hver gang jeg kommer hjem derfra. Denne gang købte jeg en stak bøger, som Kathe havde til salg - og flere af dem var udgået fra forlag for flere år siden - virkelig et scoop.

Ellers blev der strikket, snakket og ikke mindst tiet sammen. Det sidste kræver jo et virkelig godt venskab for at kunne lade sig gøre.

Igår var store strikkedag. Lillesøster blev 37. Det er jo ingen alder, men jeg synes egentlig det siger mere om mig, at jeg har så gammel en lillesøster og hun er da en del yngre end mig - så er jeg jo en midaldrende kvinde (men det siger min datter også at jeg er - men en pæn en. Det var måske lidt et plaster på såret - hvem ved). Turen gik derefter hjem til Sæby til mor og far. Hyggeligt med en stille aften, inden de her til morgen er draget af på ferie i 4-5 uger til Lüneburg, Østrig, Toscana for til sidst at slutte af i Alsace. God ferie.

Behovet for at lave positivlister er ved at dukke op igen. Smerterne driller, men det hjælper at være sammen med gode venner og lave noget helt andet end at sidde og lade smerterne fylde det hele.

Pinsens positivliste er
  1. Strikket næsten en hel sommerbluse i Cotton Stretch fra Online - hurtigt projekt, da det er på pind 6. En top down model, da jeg var i tvivl om garnmængden, og så kan man jo prøve den undervejs - (foto følger)
  2. Færdiggjort en Schjellerup inspireret (stærkt inspireret) model også i Cotton Stretch
  3. "Steriliseret" køleskab
  4. Afrimet og "steriliseret" fryser - hold da op, hvor har jeg egentlig mange frugter deri. Vi må vist hellere komme igang med nogle desserter og lignende.
  5. Smock blusen har fået en del omgange
  6. Bluse stærkt inspireret af Livstykke (min vandrette rib er anderledes) er nu næsten ved ærmegabet
  7. Set Nascar
  8. Set Formel 1
  9. Set Speedway (godt gået Hans) - (er der nogen, der er i tvivl om, at motorsport er vidunderligt strikketv og skide spændende??)
  10. Strikke prøver i min Noro Flowerbed no 108. Det skal være modulært strik og sikkert i vifter - mit problem lige nu er at få vifterne store nok til at farveforløbene fremtræder smukkest. Vil det ikke virke, må en Entrelac variant træde til istedet.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

wow, det må siges at være en weekend der er blevet godt brugt! glæder mig til at se billeder af dine færdige ting. og vil du ikke give Hanne et stort knus fra mig næste gang I mödes? det er nemlig så hersens langt for mig at löbe!
kh.fra Island
Frida

Mette H. sagde ...

Sikke en week-end. Det lyder som I har haft det rigtig hyggeligt.
I skal være velkomne hos mig også næste gang i vover jer sydpå.
Kh. Mette H.