18. juli 2007

Rigdom...
kan måles på mange måder. I aftes følte jeg mig vanvittig rig. Jeg kørte hjem fra Kathe med 25 kg!!! lækkert specialspundet merinogarn. Helt fantastisk lækkert. - Ja altså de 3 kg blev jo sat af i Vrå sammen med Jette, som også var med og af de øvrige 22 er KUN de 9 til mig selv og mine farvelege. Men hvor jeg glæder mig til at komme igang. Jeg har vasket 2 kg af garnet idag for at få spindeolien ud og for at få den rette fylde af garnet frem. - Det er bare helt fantastisk. Vi brugte Cherry Tree Hill supersock garnet som oplæg til spinderiet, og resultatet er faktisk blevet endnu bedre end originalen.
Se hvor smukt tvindingen er - et tæt, men meget luftigt og blødt garn - og spundet i 21 micron merino. GUFFEMAM. Vi lavede strikkeprøver i vildskab i aftes. Kathe var nemlig så forudseende at have vasket noget af det på forhånd, og det blev utrolig flot på p 3 og 3½ i glatstrik og struktur-strik, og på p4 lavede Jette den smukkeste perlestrik.
Personligt vil jeg nok primært strikke på p3 for jeg kan godt lide en fast strik, der holder faconen, og hvor eks. aranmønstre står skarpt.
Dagen idag har været meget stille. Akutortur fra morgenstunden, også denne gang med elektroder på, så jeg var helt ødelagt og havde det skidt bagefter. Så en sygedag herhjemme med strik og lidt garnvask - det var hvad det blev til.

4 kommentarer:

Karen S sagde ...

Wauw!!! og så er der vist ikke ret meget mere at sige om det ;-)

strikkeforsker sagde ...

Som Karin, GUF og pas godt på garnet, næste gang, jeg er på besøg ;-)

Anni sagde ...

Det er bare så skønt, så skønt. Jeg har 2 kg til at hænge til tørre nu - hvorfor tager det SÅ lang tid?

Jeg glæder mig til at se, hvad du får fremtryllet af din portion :)

Kh
Anni

kirstens strik sagde ...

Kom lige forbi din blog, HOLD DA OP hvor du får strikket meget, og sikke fede sommertoppe du er i gang med. Wauwwwww:-)
Spændende at se hvad I får ud af jeres lækre garn.

Kh Kirsten S