20. juli 2007

Træt, træt, træt...
er den følelse, jeg altid har, når jobbet er gjort og ferien står for døren. Lidt mere energi vil blive påskønnet. Men der er jo så meget der skal klares inden, og nogen gange er det lige før jeg slet ikke gider, vil hellere bare gå i seng.

Er jeg alene om den følelse?

Indimellem tror jeg, for når jeg taler med andre, så virker de altid så energiske, når en ferie nærmer sig: Nu skal de både det ene og det andet, og så skal de til udlandet og så skal de i aktivitetscenter, og så..... Hold da op, hvor får de lysten og energien fra? Jeg er lige nu tilfreds, hvis blot jeg kommer op og får min kaffe - mere vil jeg ikke love.

Men jeg glæder mig til 3 uger uden planer, uden krav og uden forventninger, og så skal jeg slet ingen ting - ud over at strikke altså :-).

Måske kommer jeg endda forbi bloggen? Naaaaaahhh, det er jo at stille mig selv en forventning, så jeg lover ikke noget.

Men der skal strikkes på Mermaid, Plisse, Riller, Serafia, Iris, Smock,... og ja jeg kan blive ved - OG jeg forventer IKKE at noget af det bliver færdigt, HA!

3 kommentarer:

Laila-H sagde ...

Kære Dorthe
jeg kender godt den følelse, kan du nu have en rigtig god ferie med masser af afslapning/strik.

Anonym sagde ...

Hej Dorthe.
Jamen ferie, er jo netop en tid hvor man ikke skal noget som helst, andet end det man har lyst til. Jeg laver ikke andet end læse, strikke, se tv, og hvad der ellers er strengt nødvendigt for at opretholde livet ;-) Rejser og planer er gode - hvis det er det man kan lide - ellers er hjemme i fred og ro min første prioritet.
Småudflugter af 1 eller 2 dages varighed - det kan komme senere i ferien, hvis man trænger til en-ud-af-huset-oplevelse. F.eks. aftensejlads på Silkeborgsøerne, eller en frokost i Bazar Vest (Brabrand v/Århus) ... det er næsten som en tur syd på ;-)
Go' ferie - KH LoneR

Anni sagde ...

Hej Dorthe,
Ha' en god ferie med en masse dejligt og uforpligtende strik. Selvfølgelig er der noget af det, der bliver færdigt - på et tidspunkt :)
Mange hilsner
Anni