22. november 2007

An Apple a day, et strikketøj om ugen...

Et æble om dagen skulle efter sigende holde doktoren fra døren (hvis man ellers kan ramme ham!!), så mon ikke et strikketøj om ugen kunne gøre et eller andet også.

Jeg har netop afsluttet produkt nr 46 i 2007 - Gloria - i aftes (uge 47) og mangler nu kun nænsom håndvask og tørring - før I får fruen at se.

Det har været et strikketøj med stor fornøjelse - enkelt at strikke, letlæselig opskrift. Dog kan jeg stærkt anbefale, at man laver aflukning på en p 4. Jeg måtte trævle mine 700 aflukkede m op igen for at få dem aflukket en anelse løsere, ellers ville kanten krølle. Ærmerne har jeg gjort 2-3 cm kortere - jeg har jo stumpede overarme. Jeg havde 14 g garn for lidt af farve A. Dette er ikke Falkenbergs skyld, da min strikkefasthed er en anelse for stor, så derfor har jeg også brugt en smule mere garn. Men Hanne Falkenberg er jo serviceminded som altid. En email og dagen efter dumper et nøgle garn ind ad brevsprækken uden beregning. Flot service.

Jeg var nu selv overrasket over, at jeg faktisk havde fået lavet og afsluttet så mange strikketøjer i løbet af året (dvs. 3 af dem var med hæklenål :-)). Det er yderst tilfredsstillende at føre en journal over dem og så en gang i mellem tælle op. - og her går jeg og synes, jeg ingenting når!!!

Jeg ville ønske jeg også kunne spinde en stærk tråd af varme, sundhed og kærlighed og af dette strikke et sjal til Hanne, som hun kan svøbe sig i og få det bedre. Hanne, jeg tænker på dig og jeg kæmper med - alt hvad jeg kan.

3 kommentarer:

Anette sagde ...

Kære Dorthe.
Glæder mig til at se fruen og fruen indeni.
Og gid du kunne spinde sådan et garn. Jeg ville hellere end gerne hjælpe, hvis jeg kunne...
KH Anette

Anonym sagde ...

Hej Dorthe
Jeg tror vi er mange som kæmper sammen med dig for Hanne.
hilsen Ida, Silkeborg

Bebiane sagde ...

Hej Dorthe
Du har da godt nok fået strikket en del i dette år! jeg selv kan ikke rigtig finde rytmen igen, jeg må vist tage mig sammen snart.
Hanne er også i mine tanker, tak fordi du holder os orienteret.
Knus fra Bebiane