5. februar 2008

Blogpause? - nej da!!

Troede I, at jeg holdt pause?

Hvis "ja", så er det nu meget forståeligt. Jeg har været meget lammet og i et følelsesmæssigt limbo den sidste tid. Uden Hanne er verden ikke den samme. Det tager lang tid at behandle sorgen og savnet vil altid være der.

Heldig er jeg i at have veninder som Jette A og Anette. De har begge været med hele vejen sammen med Hanne også. Vi supplerer hinanden godt. Vi har vidt forskellige måder at reagere på sorgen på, men stor forståelse og empati for hinanden. Jeg føler mig heldig at have fået gode veninder i så sen en alder. Jeg plejer jo altid at høre, at rigtige og dybe venskaber etableres oftest før man når de 25 år. Dette har jeg ihvertfald fået modbevist med de venner, jeg har fået. Jeg har i mange år haft bekendtskaber, men kun to venner. Nu har jeg pludselig fået venner, så jeg skal bruge to hænder til at tælle dem

Og venner: ja det er mennesker, hvor jeg tør lade masken falde. Dem, der gerne må se den rigtige Dorthe inden under: Hende, der også kan græde og ikke have kontrol. Det er mennesker, som også sætter ærlighed og ægthed som en fundamental livsværdi. Mennesker, der godt kan tie stille og nyde stilheden uden at finde det pinligt.

Men strikketøjet skal jo strikkes!!

Så nu er jeg næsten færdig med Lena fra Lavold (mangler 6 cm på kraven og så lige besøg af Monterings Mågens), Bille fra Designclub.dk til min nevø in spe er påbegyndt i petrol, blomme og lime, og så rumler Empiremodellen til Netmaskernes udstilling til april også rundt i hovedet og på pindene.

Jeg får en strikkemåned foran mig med 3-4 ugers rekreation oven på operation, og da jeg ikke kan løfte eller bevæge mig meget rundt - ja så kan jeg jo strikke, læse og spinde. - og det starter allerede i overmorgen :-)

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg ønsker dig held og lykke med operationen og rigtig god bedring.

strikkeforsker sagde ...

God bedring og nyd nu din velfortjente! hvileperiode bagefter.

Vi har vist cirka de samme planer for den næste måned :-)

Bebiane sagde ...

Hvor jeg dog holder af, at læse med på din blog. Jeg er sikker på, at dine veninder sætter stor pris på dig. For det gør jeg. Held og lykke med operationen.
Kram fra Bebiane

Fríða sagde ...

held og lykke med det forestående, Dorthe! gör nu god brug af den ekstra strikketid, det ville Hanne have gjort.
kh.fra Island
Frida

Marianne sagde ...

Kære Dorthe.
Held og lykke med din operation!!
Og nyd nu, at du KUN kan strikke og slappe af!:-)
Giv Lin et stort knus fra mig for det smukke og velformulerede digt!
Knus fra Marianne