26. februar 2008

Nænner ikke at bruge det

I aftes blev mit regnbuegarn færdigt. Jeg tror aldrig, jeg får det brugt selv. Det er simpelthen for lækkert at kæle med. Så jeg må jo nok sælge det en dag - for jeg har efterhånden temmelig meget kælegarn. Jeg tror det er typisk for spindere, at man nyder at spinde garnet og erindrer de mange timers tanker, der ligger i det, så man kan slet ikke overskue at skulle bruge det til noget. Men derimod gælder stadig: ude af øje - ude af sind. Tankerne florerer omkring det næste spindeprojekt

Garnet er fotograferet fra begge sider af bundtet, for det er svært at få alle farveforløbene med. Men det starter med solgul og bevæger sig over røde, violette, blå til grønne og gule farver igen. Som en hel regnbue. Der er kun 1 farveforløb.

Data: 2-trådet håndspundet garn: 1 tråd natsort babyalpaca, 1 tråd håndfarvet tussah silke. 208 g / 477 m

6 kommentarer:

Mette H. sagde ...

Smukt garn Dorthe, men det skal da bruges. Hvad med et lækkert tørklæde til dig selv ?
Jeg har også gået og gemt på håndspundet garn fordi jeg ikke kunne nænne at bruge det, men da jeg så gjorde det, var det en stor fornøjelse at strikke af. En af de der oplevelser - jaa hvad er det nu Käthe kalder dem ;-)

Kh. Mette H.

strikkeforsker sagde ...

Meget flot garn, en dag skal du nok finde det rigtige projekt til det.

Karen S sagde ...

Det er sjovt, for du beskriver det som jeg også føler. Jeg elsker processen med at skabe garnet, elsker at kigge på det bagefter, men jeg kan ikke rigtig få mig selv til at bruge det. Så noget har jeg foræret væk, og andet har jeg i tankerne at sælge ;-)
Det er nu noget rigtig smukt garn du har skabt!

Kh Karen S

Mona sagde ...

Hvor er det altså flot, sikke nogle dejlige farver.

Helle C sagde ...

Hej Dorthe
Hvor er det bare smukt, og ser meget blødt ud..

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

For hulen i bulen hvor er dit garn dog blevet super-flot, Dorthe. Kan du virkelig nænne ikke at bruge det??
Kærlig hilsen Karin