13. februar 2008

Blomsterhave i februar

Det kan man jo næsten kalde min stue. Jeg har fået så mange, mange hilsner - og flere besøg af blomsterbuddet - hvor er det dog dejligt.

Søndag kom Margrethe og Susanne - to af mine dejlige kolleger og hilste på. En hyggelig formiddag, hvor jeg først blev meget rørt over kortets forside. Inden i var der et gavekort til en luksusbehandling hos en af byens bedste kosmetologer og en kærlig hilsen fra mine kolleger i sektionen.


Mandag morgen (ha-hmmmm - kl 9.15) ringede det på døren og der stod blomsterbuddet med en kæmpe buket fra hele udviklingsafdelingen ved Sonofon.

Jeg var ellers lige ved at blive irriteret over, at Kim ikke selv kunne låse døren op, men absolut skulle ringe på, og så havde han slet intet med det at gøre.Igår var der besøg fra både min søster med en buket, Hanne og Kathe med Noro Cash Iroha, lækker æske og flot flot håndfarvet kamgarn, samt påskeliljer, som dog ikke er sprunget helt ud, hvorfor jeg gemmer billedet af dem lidt.

Sidst på dagen ringede det på døren igen. Der stod Lins gudfader med 25 liter
hydraulikvæske - det var dog ikke til mig, men til Kims nye lift. Kort tid efter ringede det på igen, og denne gang tænkte jeg igen gnavent, at Anders jo har nøgle til huset, så hvorfor lukker han ikke bare op, men da jeg kom derud stod mine svigerforældre med lækker håndlavet chokolade fra MUMS - og det er bare MUMS.
Og nu skulle man jo så synes, at det var nok - men nej. Idag kom mine forældre - vupti så er der gjort rent over hele hytten - og lige inden de forlod huset - ringede det igen på døren. Denne gang var det så et blomsterbud med den fineste buket fra Hanne V's forældre. En kæmpe overraskelse.

Jeg ville gerne give jer alle et knus og sige så tusind mange tak for blomster, gaver, hilsner på bloggen og på privatmailen og ikke mindst pr telefon og sms. Jeg er så rørt over, at der er så mange mennesker, der tænker på mig. Det er en helt fantastisk følelse

5 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Hvor har du fået mange flotte gaver, jeg kan godt forstå, at du er rørt. Du har fortjent hver og en, de holder jo så meget af dig.
Knus fra Bebiane

Mona sagde ...

Et forsinket TILLYKKE med fødselsdagen.Skønne gaver du har fået.

Fríða sagde ...

men kære Dorthe, du behöver da slet ikke være overrasket eller rört, du fortjener jo det hele så inderligt. håber du kommer dig hurtigt efter operationen. dejligt at læse om jeres måde at behandle Hanne´s garn og andre ting. så at Susanne havde fået ginen, nu må vi bare håbe at den giver hende inspiration til mere strik.
kh.fra Island
Frida

Mette H. sagde ...

Jamen Dorthe du fortjener det jo. Håber det går fremad.

Knus Mette H.

Anonym sagde ...

kære Dorte. Et knus og god bedring herfra. marianne "freeformer".