11. februar 2008

Oppe igen

Oppe ja, men ovenpå - nok ikke helt.

Jeg kom godt igennem min operation i fredags, og var forbløffende hurtigt på benene. 2½ time efter jeg slog øjenene op (ikke med min gode vilje - jeg ville gerne have sovet længere, men sygeplejersken insisterede på at tale til mig - har de dog ingen forståelse for B-mennesker) travede jeg frem og tilbage på gangen - endda uden at vralte som en gås. Jeg var faktisk selv ret overrasket.

Og lørdag morgen, da jeg fik lov at tage hjem - var jeg sikker på, at jeg var klar til at møde på job idag mandag.

Men idag er jeg knap så kry. Kroppen har tydeligvis været udsat for megen stress og nok kan jeg være frisk - men det er ikke ret lang tid ad gangen - så falder jeg enten i søvn eller får ondt. Det første er irriterende (specielt midt i en god film) og det andet er grimt. Hvor er jeg dog utaknemmelig.

Strikketøjet har været flittigt rørt, og forhåbentlig får jeg idag taget billeder.

Hospitalsturen bød på 1½ baby-body (kanter og tryklåse mangler),baby støvler (str. nyfødt - hvis de endda ikke er for små her også) og en enkelt sok. Men jeg strikkede også som en gal for at glemme alt om kaffetørst og sult i fasteperioden. Jeg kom til at vente 6 timer længere end planlagt - og uha hvor kaffe altså dufter så - selv hospitalskaffe.

Bille til min nevø in spe er godt på vej og ærmer/bærestykke er snart færdigt (den strikkes oppefra). Min Lena blev strikket færdig også - og venter nu blot på Mågens Montering - men han har lovet at kigge forbi her en af dagene.

Billeder - jaja jeg ska' nok !!!

6 kommentarer:

Susanne sagde ...

Dejligt at høre det gik godt ! Du har sgi* været langt ude hvis hospitalskaffen duftede godt.... men den smager altså også dejligt når man endelig kan drikke en af dem :o)
Glæder mig til at se hvad du får produceret imellem finsovning og dope-sovningen. Kh Susanne

DetBlåTehus sagde ...

Kære Dorthe.
Rigtig god bedring - det er vel nok fint, så nemt de kan klare operationer i dag - så man kan komme hurtigt hjem - for det er jo der man har det bedst.
På snarligt gensyn.
KH
LoneR

strikkeforsker sagde ...

God bedring. Du har været langt ude, hvis hospitalskaffe dufter godt :-)

Glæder mig til at se billeder engang.

Hils Mågen Montering, jeg vil gerne låne ham om et par uger

Bebiane sagde ...

Hvor er det rart at høre, at alt forløb godt. Nu skal du bare passe godt på dig selv og rigtig hygge dig med strikketøjet.
God bedring og pas på dig selv.
Knus fra Bebiane

Susan sagde ...

Hej Dorthe.
Pas nu bare p� dig selv og nyd dagene til du er helt p� toppen igen.
Mange hilsner
susan

Bente T sagde ...

Hej Dorthe
Jamen hvad er det dog for noget, dig utaknemmelig!! Nej den tror jeg ikke på. Du har jo været igennem så meget hårdt i mere end en forstand, så det er ikke underligt at kroppen siger fra. Rigtig god bedring.
KH Bente T