13. februar 2008

To kom forbi...

med boller og varm chokolade (nej ikke kakao - chokolade!!!) og så en masse strikkerelateret.

Kathe og Hanne besøgte mig igår og passede mig op i alle ender og kanter. Det er en sjov fornemmelse, at andre sørger for alt i ens hjem. Men det var dejligt.

Vi fik snakket, strikket, kigget bøger, spundet lidt og tænkt lidt. Kathe var papparazzi og fangede Hanne og jeg i en diskussion om et af Hannes projekter.

En anden aktivitet bestod i at dele noget af garn-arven fra Hanne V. Det var ikke en let opgave. Jo at dele var let nok, men det var hårdt, for vi kunne jo se og huske alle de drømme og alle de projekter, Hanne havde planlagt med disse garner.

Men det var nu også en god proces at komme igennem, for vi skal jo videre alle sammen og Hanne får vi ikke igen.

Enkelte af projekterne af hendes vil vi dog gøre helt færdige og beholde dem som Hannes trøje/kjole/bluse. Det er en god fornemmelse.

3 kommentarer:

Karen S sagde ...

Jeg synes det lyder som en smuk tanke, at lade nogle af projekterne stadig være Hannes. Hun vil jo altid blive ved med at være elsket.

Sus sagde ...

Dejligt at nogle af Hannes ting lever videre hos jer andre, både hendes egne projekter og og dem hvor I altid vil mindes Hanne når garnet bruges, så bliver hun jo ved med at være her
Sus

Bebiane sagde ...

Hej Dorthe
Selvom det er hårdt for jer, skal du tænke på, at det er en del af den proces, at i skal igennem, sorgen skal der arbejdes med og det kan jeg læse, at i hjælper hinanden med.
Knus fra Bebiane