11. februar 2007

Hvor blev tiden dog af?
Sidste post fra mig var den 5. - det er næsten en uge siden og jeg synes lige jeg har skrevet - hvem stjal tiden?

Jo min tro følgesvend Hr. Trigeminus har jo taget sin andel - men nu får han forhåbentlig kamp til stregen, for jeg er hoppet over køen til smerteklinikken og skal allerede til 1. konsultation den 20. Og ud over smertespecialisten har jeg også min kiropraktor med på holdet i kampen. Hun har bedt om at få min journal med til internationalt Gonstead seminar (en speciel gren af kiropraktikken, som jeg sværger til) for at få mig taget op som case på en workshop. Forhåbentlig kan nogen af de kloge hoveder der også give et indspark til hvordan vi får Hr. Trigeminus sendt til tælling.

Jobmæssigt svæver jeg på en lille hvid sky med udsigt til en flot solopgang, tror jeg. Jeg er så heldig, at vi i forbindelse med en organisationsændring har fået rodet så meget rundt i opgaverne, at det har været muligt at skabe præcis det job til mig, som jeg gerne vil have, og jeg bobler af skabertrang. Jeg holder krampagtigt fast ved, at jeg vil arbejde fuld tid til trods for Hr. T. Det er nemlig det eneste sted, hvor jeg lige nu føler, at det er MIG, der er i kontrol og MIG, der får succes med mine opgaver. Det giver energi og glæde.

Igår havde jeg en dejlig, dejlig, dejlig dag. En god lang køretur sammen med Jette G er nu noget af det hyggeligste. Snakken går om alt og intet og tiden forsvinder ud i det blå. Jeg nyder meget vores køreture sammen til Ry til strik-in hos Birthe i Garngalleriet. Denne månedlige aktivitet ser jeg frem til hver eneste måned, og jeg nyder den i fulde drag.

Vi tog et kort besøg hos Kathe undervejs og så en SpinTech i fuld funktion - en elektrisk spinderok - den var bare fin og Bente kan bare glæde sig. En god nyhed var det, at Kathe snart kommer på bredbånd igen. Gud hvor har vi dog savnet hende i Cyberspace

Hanne V, Jette A, Jette G, Lone R og Anette var blot nogen af dem, der deltog, og igår var det dem, jeg hyggede mig sammen med, og selvfølgelig kom jeg da heller ikke tomhændet hjem.

Denne gang blev det til 1 ngl Noro Silk Garden, så jeg kunne få gjort Sparreholm færdig. Så hoppede der lige 11 ngl Noro Kureyon ned i kurven også til endnu en af Cornelia Tuttle Hamiltons designs, nemlig Danbyholm.
Og så lige en lækker hæklenål i Surina træ nr 8 med et flot drejet skaft - manglede den lige til hækling af en kasket til mig selv.

Jeg er ikke startet på Danbyholm endnu, den skal lige vente, til jeg kommer hjem fra Oslo onsdag tror jeg.

Idag har jeg været i biografen sammen med Kim og Lin - og lige pludselig en god ven Anders og tre af hans børn også. Vi så "Nat på museet". Hylende morsom, flotte special effects og flere gode ting at tænke over bagefter - og ikke mindst en lyst til at lære lige en lille smule mere historie.

Positivlisten denne gang dækker jo mange dage, så den ser ikke så dårlig ud
 1. Sparreholm er blevet færdig - næsten - mangler lige de 50 knapper - men den sidder perfekt - dog er kavalergangen måske lidt for tydelig til min alder. Jeg overvejer et enkelt sting eller to :-)
 2. Endnu en sok er afsluttet, og to påbegyndt - der skal jo være noget til flyveturen til Oslo, og sokkestrik på tynde træpinde har de intet imod.
 3. Hydrangea tørklædet i Fleece Artist garnet er færdigt og blev ret flot. Det er dejlig varmt og vil blive et godt tilbehør til det kolde vejr, og let at bruge, da det ikke er for langt.
 4. Været i svømmehal med Lin - hun blev lykkelig og nød det i fulde drag - jeg var ikke helt så glad for trækken i hallen, men nød hendes lykke :-)
 5. bagt kager og brød til den store guldmedalje - og har en glad familie - dejligt at lave noget til dem, når de i så høj grad påskønner det.
 6. Tøjvask til den store guldmedalje - igen totalt i bund med alt. Jeg har plads i min vaskekælder til 6 maskinfulde - og derfor ingen tørretumbler (den er jo dyr i strøm og når jeg kan få samme resultat ved at planlægge 2 dage frem i tiden, synes jeg det er frås).
 7. Kartet stribet flor. Noget helt specielt - hvid Blue Faced Leicester (blank uld og næsten lige så blødt som merino) med Silk Thrums (altså afklippede silke trend rester fra de store sarispinderier i nepal - råmaterialet til himalaya garn). Det skal bruges til en gang fiberbytte med en spindeveninde og hun skal selv spinde det. Det bliver sjovt at se, hvad der dukker op til mig.
 8. Bestilte strikkepinde hos Bendixgarn (de amerikanske størrelser) - og så hoppede der selvfølgelig lige noget garn i kassen også. De skal jo pakkes ind sådan nogle pinde - vi kan da ikke have, at de kommer uisolerede - tænk hvis posten stikker sig?
 9. Bestilte lige et par bøger igen - denne gang Silk Knits og Knitting Cuff to Cuff.
 10. Strikket et ærme på endnu en zigzag trøje (pragtfuldt mønster og med de mange variationer af zigzag/bølgemønstre fra 200 ripple stitch patterns kan man jo variere i en uendelighed.
 11. bestilte lige lidt garn fra BC igen - denne gang silke/hør i 8/2 til sommerbluser - sikkert i kombination med andre garner - og måske til farvning - hvem ved :-)
 12. Har fået kameraet i mobilen til at makke ret - tror jeg - så nu kan det være at der snart kommer flere billeder på bloggen
 13. Er blevet god til at passe på mig selv i vejret - ved mere om, hvad jeg kan holde til og har lært at acceptere det. Jeg ender nok med at blive min egen bedste ven en dag :-)

13 er idag et lykketal for mig, har jeg bestemt, så derfor bliver listen ikke lige længere nu. Istedet skal pindene motioneres lidt inden sengetid tror jeg.


Ingen kommentarer: