13. oktober 2007

Så fik jeg hende...
Gloria altså - og hun er bare fin - farvevariant nr 6 (blomme, vinrød og cyklamen). Jeg pralede stort til strikin i Garngalleriet idag, men INGEN var misundelige overhovedet - sagde de ihvertfald ;-P

Jette krævede straks en strikkeprøve, så strukturen kunne ses og her er den så. Mønsteret er ganske enkelt - faktisk næsten identisk med det, der er anvendt i Tweedie. 3 farver - 1 p ret med hver fra samme side og 1 p ret med alle tre tråde tilbage. Her anvendes den glatte side, og i Tweedie den ruflede side.
Jeg skrev til Hanne Falkenberg tidligere på ugen for at høre om farvevarianter - jeg havde kun set den blåsorte på Fischer Filts hjemmeside. Og hun forklarede, at hun ville levere den i 8
varianter til en start, alle i tone-i-tone. Hun havde brugt lang tid på at finde den helt rigtige rækkefølge på de 3 farver, og jeg kan se at hun har ret - det er absolut ikke ligegyldigt med denne rækkefølge, så skulle man engang lege med dette mønster i anden strik, skal der i hvertfald laves en del strikkeprøver først for at få den rigtige sammensætning.
Det ses ikke tydeligt af billederne, men det første er taget med kameraets eget lys og er lidt for lyst men giver det rette indtryk af kølighed i farverne. Det andet billede passer bedre med de egentlige farver, men her er lyset fra lampen alt for varmt.
Så I må vente med at se det, til det er muligt at fotografere i dagslys.
OG SÅ LIGE - tak til Jette, Helle, Anette, Hanne, Susanne, Jette og Ida for gode grin over både pizzaria, cottoncoat og andre sproglige finurligheder - ja I andre må undre jer, når I nu ikke kan få dette serveret med lyd.

2 kommentarer:

The Silent Knitter sagde ...

Åh ja - det var dét I grinede af (se min blog). Sommetider ærger jeg mig over at have mistet evnen til at grine. Men jeg prøver somme tider at vise det med mimik !!
Tak fordi du igen forkælede mig med taxakørsel begge veje ;-) Dét glæder mig.
Store knus fra
Hanne
... og tak for en dejlig dag

Susanne sagde ...

Var det ikke Ben Hur som jyde - vi grinte af på det tidspunkt ?? Det er faktisk et meget, meget grimt kit du har brugt penge på ....:o)
Også tak til dig for en god dag. Knus Susanne