21. januar 2007

Hov - hvor blev tiden af?
Det var torsdag og så lige pludselig er det søndag... En intention om at skrive dagligt holdt pludselig ikke - livet ramte mig.

Min fredag var præget af mange modstridende følelser. SOA testen gik ikke godt, der blev fundet mulige afvigelser og alt tydede på, at vi ville dumpe på sikkerhed - lige indtil kl. 15.15, hvor de sidste beviser blev leveret og revisorerne godkendte det hele og ovenikøbet sagde, at vi havde gjort et flot arbejde. Det var virkelig en hård dag, men da den var overstået, kom antiklimakset - jeg troede jeg ville være utrolig lettet, men havde bare en tom følelse inden i, og så reagerede kroppen voldsomt bagefter. Det var nok udløsningen af det pres, der har ligget på mine skuldre siden testen startede den 3. maj, som endelig blev udløst.

Jeg var en død sild med hovedpine resten af aftenen og fik kun strikket 2-4 pinde - Det ligner mig jo ikke.

Lørdagen gik med samme fysiske problem, mens stormen og haglene bragede løs udenfor. Freja (min niece) kom på besøg - hun er her endnu, og tøserne sidder og nyder gammeldags risengrød til morgenmad- øhhh formiddagsmad lige nu. Det var rart, for så kunne jeg bruge min aften på at hellige mig min kærestes forberedelse til eksamen. Det blev til en interessant diskussion af Greiners model for organisatorisk vækst sammenholdt med Lars Kolinds teorier. Det skal nu nok blive en flot fremlæggelse han får lavet. Samtidig fik jeg lige strikket forstykke og en halv hætte færdig på min Sparreholm - men jeg kommer vist til at mangle garn :-(

Weekendens positivliste indtil videre:
  1. SOA-test overstået, og min division har bestået med bravour (helt uden anmærkninger - og jeg er f...... stolt)
  2. Sparreholm 95% færdig med strikkedelen - mangler så selvfølgelig sammensyningen og den øverste 1/3 af hætten - men jeg tvivler på at jeg har garn nok. Strikketid: 1 uge. Det er ved at være standarden for nye trøjer :-)
  3. bage brød
  4. hjælpe Kim med at flytte nyt TV (50 kg skulle forsigtigt placeres i en kasse og leveres hos hans forældre - vi havde fået lov at lege lidt først)
  5. rydde op i hele huset
  6. Tale med Freja om interesser, selvtillid og hvor svært det er at vokse op - vi hyggede os gevaldigt alene, indtil Lin kom hjem fra dansetræning.
  7. forberede tøj til storvask søndag
  8. Lytte til Tamora Pierce - Gravheksen - hyggeligt, afslappende og ikke noget man skal tænke grundigt over
  9. Læse artikler relateret til Kims speciale
  10. Diskutere og strukturere tankerne omkring eksamensoplægget sammen med Kim

Hold da op - hele 10 ting - og jeg synes lige at dagene var blevet helt væk. Ikke så ringe endda.

1 kommentar:

zeusstrik sagde ...

jeg er også færdig med mit "birthe projekt" aka den røde trøje. Din positivliste giver stof til eftertanke, laver efterhånden en hver dag, bare i tankerne...

kh hanne